Leatherman multitools

Leatherman multitools


De Leatherman multitool is een zeer functioneel stuk gereedschap dat in veel verschillende situaties goed van pas kan komen. Postma en Postma verkoopt verschillende Leatherman Multitools die geschikt zijn voor outdoor activiteiten, technische werkzaamheden en de doe-het-zelver. Deze multitools zijn gemaakt van roestvrij staal wat ze erg duurzaam maakt. Ook heeft u keuze uit verschillende aantallen functionaliteiten wat sommige multitools uitstekend bruikbaar maakt voor een breed scala aan klussen. Met de Leatherman multitool heeft u als het ware een gereedschapskist op zak! De Leatherman Wave is de meest gebruikte Leatherman. Maar uiteraard is er ook de grotere Leatherman Surge, de luxere Leathermans Charge, of misschien wilt u liever een armband; een Leatherman Tread. Wij hebben ze allemaal op voorraad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ruig
  • Stoer
  • Solide
  • Vernieuwend
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.