Oliebestendige slang

Oliebestendige slang


In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment PVC slangen voor verschillende doeleinden. Hieronder vallen ook de oliebestendige slangen. Deze soepele, ongewapende slangen zijn ideaal voor motoren, branders en pompen en zijn geschikt voor het transport van olie, benzine, (bio)diesel, en koolwaterstof. Ook hebben deze oliebestendige slangen een temperatuurbereik van -15˚C tot +60˚C en zijn zij tevens in een gewapende, drukbestendige uitvoering verkrijgbaar. Naast deze oliebestendige slangen, die verkrijgbaar zijn per meter, verkopen wij ook nog verschillende andere slangen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende maten
  • Per meter te koop
  • Voordelig
  • Gaat lang mee
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.