Sleutelkasten

Sleutelkasten


Alle reservesleutel in een bak of gewoon netjes in een kast ophangen? Wij hebben een ruim assortiment van verschillende sleutelkasten om orde te scheppen in de reservesleutels. Er zijn sleutelkasten die zelf ook weer met een sleutel worden afgesloten maar er zijn ook sleutelkasten met een codeslot. De kleinste kasten zijn voorzien van tien haken, de grootste kasten hebben honderden haken. Niet te verwarren met een sleutelkluis natuurlijk; die zijn er voor bij de buitendeur of voor binnen. Een sleutelkluis voor buiten is van een codeslot voorzien en biedt ruimte aan een stuk of drie sleutels. Een sleutelkluis voor binnen wordt uitgevoerd met een codeslot of een sleutelslot en kan heel veel sleutels bergen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Brengt overzicht
  • Verschillende formaten
  • Veilig opbergen
  • Inclusief labels
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.