Beitels

Beitels


In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment beitels. Beitels worden gebruikt voor onder andere het bewerken van hout en steen. Onze houtbeitels zijn van het merk Bahco. Deze beitels zijn zeer gebruiksvriendelijk door hun stevige handvat, een gehard en mooi geslepen blad en de lange levensduur. Ook beschikt Postma en Postma over een zeer groot aanbod Beitels van het Duitse bedrijf Kirschen Werkzeuge. Deze zeer hoogwaardige beitels zijn geschikt voor de echte vakman.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Beitels
  • Veel keuze
  • Voor de vakman
  • Duitse topkwaliteit
  • Scandinavische finesse
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.