Binnendeursloten

Binnendeursloten


Binnendeuren zijn ook voorzien van sloten. Vaak zeggen mensen: ‘die deur die kan niet op slot’. Maar ook een deur die niet op slot kan is voorzien van een slot, bijvoorbeeld een loopslot. Dat is het binnenwerk in een deur met alleen een deurkruk. Of een badkamerslot, dat is het binnenwerk van een deur van de badkamer. Er zijn heel erg veel verschillende soorten binnendeursloten. Wij zijn de specialist op het gebied van het naleveren en repareren van oude sloten zodat u heel eenvoudig het slot weer in de deur kunt zetten zonder dat u de deur hoeft aan te passen. Neem altijd het oude slot even mee, dat is wel zo makkelijk.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Hetzelfde formaat als uw huidige slot
  • Verschillende uitvoeringen
  • Op voorraad
  • De beste kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.