D-sluitingen

D-sluitingen


Een D-sluiting is een U-vormige sluiting met een dwarse pen erin met schroefdraad eraan om de sluiting te kunnen sluiten. Deze harpsluiting zijn zeer sterk en geschikt om zware kettingen te koppelen. Doordat de D-sluiting een rechte borgpin heeft zijn de harpsluitingen ook zeer geschikt om een band doorheen te halen, zoals een spanband. Onze D-sluitingen zijn te koop in verschillende maten en ze kunnen worden uitgevoerd in rvs of in gegalvaniseerd staal.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stevig
  • RVS of staal
  • Verschillende maten
  • Voor gebruik met kettingen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.