Plakletters en -cijfers

Plakletters en -cijfers


Naast ons grote assortiment signaalbordjes en signaalstickers vindt u bij ons ook plakletters en plakcijfers van Pickup. Deze plakletters en –cijfers zijn weerbestendig wat ze ook geschikt maakt voor buitengebruik. De stickers zijn geschikt voor veel verschillende ondergronden, hebben een hoogte van 120 millimeter en gaan erg lang mee. Hierdoor zijn zij erg duurzaam. Superhandig om op een brievenbus te plakken zodat de post niet in de kast van de buren beland of om de afvalbak van een huiscijfer te voorzien.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig voor de kliko
  • Wit en zwart
  • Verschillende formaten
  • Zelfklevend
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.