Bedrade deurbellen

Bedrade deurbellen


Een bedrade deurbel bestaat uit vier onderdelen: de bel, de transformator, de beldrukker en uiteraard de bedrading. Postma en Postma heeft het allemaal voor u. Er zijn bellen met verschillende geluiden. Sommige bellen werken op één ampère, andere bellen werken op een halve ampère. Wanneer u slechts één van de onderdelen vervangt, bijvoorbeeld de bel of de beltrafo, dan is het belangrijk om te weten om welke stroomsterkte het gaat. Wij kunnen u hierin uiteraard altijd adviseren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Luid of subtiel
  • Gaat lang mee
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Verschillende designs
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.