Tourniquetsluitingen

Tourniquetsluitingen


Voor het vlak ophangen van een doek wordt vaak gebruik gemaakt van tourniquetsluitingen. Naast een prachtig Scrablewoord zijn dit ook superhandige dingen. Een ovale ring wordt in een doek geslagen waarna een clipje dat op een ondergrond zit geschroefd door de ovale opening kan worden gestoken en door de clip dan een kwartslag te draaien zit het doen vast. Op deze manier kan eenvoudig zonwering voor een raam worden aangebracht of een winddoek worden opgehangen aan een paar houten palen. De sluitingen zijn gemaakt van vernikkeld messing en hierdoor dus bestand tegen weersomstandigheden en geschikt voor gebruik buiten. De tourniquets zijn te verkrijgen in een verpakking met daarin ook de benodigde materialen om ze te bevestigen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Superhandig
  • Roestvast
  • Met bevestigingsmateriaal
  • Werkt snel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.