Stofeernagels

Stofeernagels


Stofeernagels, ook wel stofeerdersnagels genoemd, zijn kleine spijkers met een grote sierlijke kop erop. De nagels zijn te verkrijgen in veel messingachtige kleuren en soorten. Er zijn verschillende kopgroottes en met verschillende bewerkingen. De nagels zijn in een pakje te koop maar ook per stuk. Uiteraard hebben wij ook het bijbehorende stofeerderskoevoetje om nagels uit te wippen en een klein hamertje om ze er weer in te slaan.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende kleuren
  • Diverse lengtes
  • Grote en kleine koppen
  • Per stuk of per blister
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.