Houtzagen

Houtzagen


Postma en Postma verkoopt verschillende Bahco houtzagen. Voor de eenvoudige klussen hebben wij zagen van de zogenaamde Bahco Prizecut serie, die tevens geschikt zijn voor onder andere laminaat, spaanplaat aluminium en kunststof. Daarnaast verkopen wij voor middelgrof materiaal zoals planken en plaatmateriaal, de Bahco Profcut zagen en de Bahco Superior zagen. Laatstgenoemde is schokdempend, heeft een hardpoint vertanding en heeft een dikker zaagblad en een speciale coating die de zaag roestvrij houdt en de zaagweerstand minimaliseert.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor ieder materiaal
  • Voordelig of fantastisch
  • Ergonomische greep
  • Scandinavische kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.