Ducttape

Ducttape


Ducttape (ook wel geschreven als ducktape) is een soort tape dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. In onze winkel is Deltafix klussentape vekrijgbaar, een zeer sterke soort ducttape. De stevigheid van de tape dankt hij aan de textielversteviging. De ducttape/ducktape is permanent verlijmd, UV- en weerbestendig en is bestand tegen temperaturen van -20˚C tot +65˚. Dit maakt Deltafix klussentape bruikbaar onder verschillende omstandigheden, op verschillende plekken. U kunt ook kiezen voor verwijderbare gaffe tape, ook wel podiumtape genoemd.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende formaten
  • Sterk
  • Eventueel verwijderbaar
  • Professionele kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.