Wasrekoog

Wasrekoog


Wasrekogen zien eruit als een klein greepje maar zijn dus bedoeld om een wasrek aan de muur te hangen. Dit werkt een stuk makkelijker dan een schroefoog omdat de wasrekogen een stuk breder zijn en het pennetje van het wasrek er dus niet steeds naast zit. De wasrekogen zijn te koop per stuk in vernikkeld messing en staal en in een verpakking met pluggen en schroeven erbij. Ze zijn ook heel handig om een spanbandje doorheen te halen of bijvoorbeeld als greepje op een speelgoedkastje.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ook in messing vernikkeld
  • Met bevestigingsmateriaal
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Opschroefbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.