Ringen

Ringen


Bij het werken met bouten en moeren zijn verschillende ringen nodig. Wij hebben vlakke sluitringen, deze ringen passen precies mooi onder een zeskantkop. Wij hebben ook carrosserieringen, deze ringen zijn qua binnenmaat gelijk aan een sluitring maar hebben een grotere buitenmaat. Daarnaast zijn er borgringen, ook wel veerringen. Deze ringen zijn gemaakt van verenstaal en ietsje opengebogen, daarom geven ze druk op de moer zodat deze niet los trilt. Als laatste hebben wij kartelringen. Deze ringen worden gebruikt als er met een bout of moet massa moet worden gemaakt, bijvoorbeeld het boutje van een dynamo op de voorvork. Onze ringen zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en verpakkingseenheden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Alle soorten
  • Verschillende materialen
  • Ook op dikte
  • Per stuk, kleine verpakking of overdoos te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.