Harpsluitingen

Harpsluitingen


Een harpsluiting is een harpvormig of U-vormig ding met een dwarse pen erdoorheen. Deze sluitingen worden gebruikt voor zware belastingen. Zo zijn harpsluitingen net zo sterk als een ketting van dezelfde dikte en daarom geschikt om een ketting ergens aan vast te maken zonder krachtsverlies. De harpsluitingen zijn handiger dan een standaard D-sluiting omdat er twee ronde kanten aan zitten. Hierdoor kan een harpsluiting makkelijker gebruikt worden voor een ketting. Harpsluitingen zijn te koop in rvs en gegalvaniseerd staal.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende maten
  • Topkwaliteit
  • Voor touw en ketting
  • RVS en gegalvaniseerd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.