ABUS kabelsloten

ABUS kabelsloten


Bij ons vindt u verschillende ABUS kabelsloten. Kabelsloten zijn bij ons verkrijgbaar tot een lengte van 10 meter, handig voor het vastzetten van bijvoorbeeld een terras, fiets of boot.

ABUS kabelsloten zijn te verkrijgen met een geïntegreerd slot of met twee ogen waar een slot aan vast gemaakt kan worden. Onze kabelsloten zijn van het merk ABUSen voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. De kabels zijn er tot tien millimeter dik wat in veel gevallen een verzekeringseis is als het gaat om bijvoorbeeld het vastleggen van een bootje.

Wij hebben ook een groot assortiment ABUS kettingsloten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Kabelsloten met verschillende lengtes
  • ABUS kabelsloten van Duitse kwaliteit
  • Kabels met of zonder slot
  • ABUS kabelsloten tot 10 meter
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.