Sierbeslag

Sierbeslag


Postma en Postma heeft de allergrootste collectie sierlijk hang- en sluitwerk van Alkmaar. Wij werken onder andere samen met Formani, Hardbrass, Wallebroek, Dipanox, Ten Hulscher en Intersteel om u te voorzien van het mooiste hang- en sluitwerk. Een mooie deurkruk is een sieraad voor uw deur. Van voordeurbeslag tot binnendeurbeslag en van scharnier tot raamsluiting; alles op elkaar afgestemd. Kom gerust een langs in de winkel of bel ons voor een bezoek op locatie. Wij meten alles in, brengen u het beste advies en werken het geheel uit in een volledig gespecificeerde en vrijblijvende offerte.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Persoonlijk advies
  • Het breedste assortiment
  • Opname op locatie
  • Alles in één stijl
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.