Brievenbusbeveiligers

Brievenbusbeveiligers


Postma en Postma verkoopt verschillende soorten brievenbusbeveiliging. Zo zijn er vuurwerkbeveiligers bij ons beschikbaar. Deze beveiligers vergrendelen de brievenbusklep en voorkomen dat er vuurwerk naar binnen gegooid kan worden. Zo kunt u veilig het nieuwe jaar in! Deze beveiligers zijn ook handig bij het vergrendelen van brievenbussen van leegstaande panden om het opstapelen van reclamedrukwerk te voorkomen. Naast vuurwerkbeveiliging verkopen wij ook brievenbusbeveiligers tegen inbraak. Deze worden aan de binnenkant van de deur geplaatst en kunnen zo voorkomen dat de deur via de brievenbus geopend kan worden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig te monteren
  • Vernieuwend
  • Betaalbaar
  • Gebruiksvriendelijk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.