Scharnieren

Scharnieren


Voor veel deur- en meubelbeslag zijn bijpassende scharnieren verkrijgbaar. Zocreëert u een geheel. We hebben diverse soorten en maten scharnieren, het is daarom handig om het oude scharnier mee te nemen voor de maat. Zo zijn er inboorpaumelles, kantelaafscharnieren, opdekpaumelles, infreespaumelles, keukenkastscharnieren, gewone scharnieren, meubelscharnieren en nog veel meer. Deze scharnieren zijn er allemaal ook nog eens in verschillende maten, met en zonder kogellagers, in SKG-gekeurde en in normale uitvoeringen.Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Deur draait mooi
  • Met lagers
  • Alle soorten aanwezig
  • Flinke voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.