Hangsloten

Hangsloten


Met een enorm assortiment aan verschillende soorten en maten hangsloten kunnen wij u altijd aan het exemplaar helpen, of het nu voor uw boot, sportschoolkluisje, koffer, fiets of tuinbankje is. Tevens hebben we voor deze sloten zowel bijpassende geharde kettingen als ogen om bijvoorbeeld aan de muur of steiger te bevestigen. Wij hebben ook altijd gelijksluitende sets hangsloten op voorraad zodat meerdere hangsloten met dezelfde sleutel bediend kunnen worden.

Wij hebben ook een groot assortiment ABUS hangsloten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Weerbestendig
  • Ook gelijksluitend
  • Alleen de beste kwaliteit
  • Ook met code
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.