Deurspion

Deurspion


Zien wie er voor uw voordeur staat alvorens u de deur opent: het kan u een veiliger gevoel geven. Wij verkopen zowel gewone deurspionnen als elektronische. De gewone deurspion met fisheye-lens is brandwerend, waardoor deze zonder problemen in uw brandwerende deur geplaatst kan worden. Tevens zijn ze verkrijgbaar in zilver- als goudkleur wat ze bij het deurbeslag kan laten passen Ook verkopen wij digitale deurspionnen in twee modellen van Intersteel. Hierbij kunt u zelfs kiezen uit een spion die automatisch bewegingen voor de camera opneemt. De digitale deurspionnen zijn niet geschikt voor een branddichte deur.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Kijk wie er voor de deur staat
  • Past bijna altijd
  • Onderdeel van PKVW
  • Ook voor brandwerende deuren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.