Element ophangsystemen

Element ophangsystemen


Het Element ophangsysteem staat al decennia lang bekent als het meest eenvoudige en voordelige systeem om planken op te hangen. Het systeem bestaat uit rails voor op de wand en hangers die eenvoudig in de rails kunnen worden opgehangen. Doordat het systeem met rails werkt is het uitermate eenvoudig om de planken te verstellen en op een andere hoogte te hangen. De plankdragers zijn te verkrijgen van vijftien tot vijftig centimeter in een eenvoudige enkele versie en in een zware dubbele versie. De onderdelen van element zijn bijzonder voordelig en dus uitermate geschikt om uw schuur of bijkeuken in te richten en eenvoudig te kunnen verstellen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Goedkoop
  • Universeel
  • Makkelijk te verstellen
  • Veel verschillende maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.