Mechanische codesloten

Mechanische codesloten


Voor het afsluiten van een ballenhok of een kantoor kan gebruik worden gemaakt van een mechanisch codeslot. Een deur zit in het slot tot de code is ingetoetst en de deur kan worden geopend. Echt veilig zijn deze sloten niet maar het verhinderd wel het vlugge doorlopen. Daarnaast hebben de mechanische sloten als voordeel dat ze een stuk voordeliger en betrouwbaarder zijn dan elektronische sloten en er zitten ook geen batterijen in die leeg kunnen raken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Betrouwbaar
  • Eenvoudig te monteren
  • In- of opbouw
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.