Rookmelders

Rookmelders


Een onderdeel van het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ is de richtlijn om minstens één rookmelder per verdieping te plaatsen. Er zijn rookmelders te verkrijgen die werken op batterijen én rookmelders die op netstroom aan te sluiten zijn. Tevens kunnen rookmelders aan elkaar koppelbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat wanneer er één melder afgaat, alle andere ook direct afgaan. Dit is uiteraard extra veilig wanneer bijvoorbeeld ’s nachts iedereen slaapt, en de rook nog niet op hogere verdiepingen is aangekomen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Must-have voor iedere woning
  • Draagt bij aan veilig wonen
  • Betrouwbaar
  • Ook koppelbaar of met noodlicht te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.