Wanddimmers

Wanddimmers


In het assortiment met schakelmateriaal hebben wij verschillende soorten dimmers. Het voornaamste verschil tussen de dimmers is dat er één groep is voor LED verlichting en een groep voor de overige soorten verlichting. Er zijn dimmers met afdekmateriaal en dimmers zonder knop en plaatje, deze tweede categorie is gemaakt om een bestaande dimmer te kunnen vervangen als u overgaat op ledverlichting maar alleen het binnenwerk van de dimmer wilt vervangen. Ook dimmers met afdekmateriaal hebben wij in verschillende soorten zoals in- of opbouwdimmers, net als enkele of dubbele dimmers.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig te instaleren
  • Verschillende soorten
  • Voor iedere lamp
  • Ook ter vervanging van uw huidige dimmer
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.