Kantelaafscharnieren

Kantelaafscharnieren


Kantelaafscharnieren zijn speciale scharnieren of paumelles met een breder blad dan normaal. Deze scharnieren worden gebruikt in situaties waarbij het raam of de deur zo diep in het metselwerk ligt dat hij vastloopt tegen het steen bij volledige opening. Vooral bij dubbele deuren is dit vaak een probleem. Bij mooi weer moeten de deuren gewoon volledig open kunnen, dit kan vaak niet met standaard scharnieren. Daarnaast bestaat het gevaar dat de wind de deur vangt en dat de deur zodanig tegen het steen slaat dat de deur beschadigd en de scharnieren krom getrokken worden. Met de juiste kantelaafscharnieren of kantelaafpaumelles is dit probleem verholpen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomt schade
  • Supersterk
  • Eenvoudig om te wisselen
  • Links en rechts toepasbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.