WD-40

WD-40


WD-40 is een multifunctioneel middel dat in principe is ontwikkeld voor het verdrijven van water (WD staat voor water displacement). WD-40 kent echter ook een aantal gunstige neveneffecten, wat ervoor heeft gezorgd dat het middel wereldwijd voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt. WD-40 is naast waterverdrijvend, ook bruikbaar als beschermer tegen roest en corrosie en het kruipt in vastzittende onderdelen. Daarnaast kunt u WD-40 ook gebruiken voor het smeren van vastzittende of stroeflopende onderdelen en verwijdert het vet en vuil van de meeste oppervlakken. Bij ons zijn flessen WD-40 in verschillende maten te verkrijgen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Met handige smartspraykop
  • Effectief en snel
  • Krachtig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.