Veiligheidscilinderrozetten

Veiligheidscilinderrozetten


Een veilgheidscilinderrozet, of antikerntrekrozet, is een rozet om het cilinderslot dat de cilinder beveiligt tegen aanvallen van buitenaf en wordt vaak gebruikt in combinatie met een deurkruk op rozet of een vaste deurknop aan de buitenzijde van de deur. Een cilinderrozet kan natuurlijk ook gebruikt worden voor een bijzetslot. Veiligheidsrozetten zijn te verkrijgen in alle denkbare materialen, volledig naar uw wens. Standaard zijn cilinderrozetten vijftig millimeter van doorsnede maar ook vierkante en versmalde veiligheidscilinderrozetten behoren tot het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Aluminium op voorraad
  • Alle kleuren leverbaar
  • Verschillende maten
  • Met kerntrekbeveiliging
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.