Dé goedkoopste SKG 2 / 3 gecertificeerde cilindersloten van NL+BE
Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze service?

Informatie aanvragen

Tarieven voor verzending

Postma en Postma is al jaren aangesloten als pakketshop bij GLS. Dat betekent dat u eenvoudig en voordelig pakketten kunt versturen. Zowel voor zakelijke als particuliere verzenders is de GLS-pakketshopformule de goedkoopste manier om uw pakket van A naar B te krijgen.

De kosten van het verzenden van een pakket met GLS hangen af van de afmetingen. Om de afmetingen te bepalen worden de langste en kortste zijde van het pakket gemeten en bij elkaar opgeteld. Hiermee wordt bepaald of het pakket S, M of L is. Een klein pakket verzenden (langste + kortste zijde <50 cm) kost € 6,25 inclusief btw.

 

Goedkoper dan PostNL

Bij een kleine vergelijking is het snel uitgerekend dat zowel de particuliere als de zakelijke verzender via GLS stukken goedkoper uit is dan via de concurrent.

Een pakketverzending kost inclusief btw namelijk vaak maar € 6,25 inclusief btw. Voor particuliere verzenders is dat natuurlijk al flink goedkoper dan via bijvoorbeeld PostNL maar voor zakelijke verzenders maakt het helemaal een groot verschil.

Een klein pakket (small) kost zoals beschreven € 6,25 inclusief btw, dat komt exclusief btw op slechts € 5,17. Dit is wel tot zo'n 40% goedkoper dan een verzending via de concurrentie.

 

Zakelijke mogelijkheden

Al verschillende winkels en bedrijven in de binnenstad maken gebruik van onze pakketservice. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het dagelijks verzenden van pakketten. Zo kunnen pakketlabels worden uitgegeven zodat u alle pakketten kunt voorbereiden voordat u ze langsbrengt.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor een maandelijkse factuur voor de pakketverzendingen; geen gerommel met losse bonnetjes maar alles eens per maand op een overzichtelijke factuur. Vraag gerust even naar de mogelijkheden aan de balie.

 

Ontvangen

Wanneer een bestelling wordt geplaatst en die bestelling wordt verzonden met GLS dan kunt u er voor kiezen om de bestelling bij ons te laten bezorgen. U kunt het pakket dan ophalen wanneer het u uitkomt met uw legitimatiebewijs.

Wilt u weten of uw pakket er al is? Check dan de Track en Trace die u van uw leverancier hebt ontvangen, daarmee ziet u snel of het pakket al bij ons ligt.

Uw pakket blijft minimaal één week bij ons in de kast liggen. Als u het pakket niet ophaalt dan wordt het na verloop van tijd retour gestuurd naar de afzender.