De beste ijzerwaren

Waar bent u naar op zoek?
118
IJzerwaren & sanitair

Postma en Postma is dé ijzerwarenwinkel in Alkmaar. Met deskundig advies en ouderwets goede service helpen wij u met alle kleine ijzerwaren. Van bouten, schroeven, draadeinden en aluminium profielen tot schilderijhangers, ketting- en karabijnhaken; wij hebben het voor u. Uiteraard in messing, roestvaststaal (rvs) en gegalvaniseerd.

Naast het standaard assortiment ijzerwaren hebben wij een uitgebreid aanverwant assortiment. Daarbij kunt u denken aan allerlei installatiemateriaal voor sanitair, ladegeleiders, plankdragers, roosters, katrollen, gereedschapsklemmen en nog veel meer. Dus zoekt u een ijzerwarenwinkel in de buurt van Alkmaar? Kom naar Postma en Postma!

Postma en Postma
15 van de 118 producten getoond Laad meer


Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.