IJzerwaren van hoge kwaliteit - Postma en Postma

Waar bent u naar op zoek?
118
IJzerwaren & sanitair

Bent u op zoek naar de juiste winkel voor ijzerhandel? Postma en Postma is dé ijzerwaren winkel in Alkmaar. Met deskundig advies en ouderwets goede service helpen wij u met alle soorten ijzerwaren. Van bouten, schroeven, draadeinden en aluminium profielen tot schilderijhangers, ketting- en karabijnhaken; wij hebben de ijzerwaar voor u. Uiteraard in messing, roestvaststaal (rvs) en gegalvaniseerd.

Zoals je kunt verwachten van een gereedschap winkel, hebben wij naast het standaard assortiment ijzerwaren een uitgebreid aanverwant assortiment. Daarbij kunt u denken aan allerlei installatiemateriaal voor sanitair, ladegeleiders, plankdragers, roosters, katrollen, gereedschapsklemmen en nog veel meer ijzer. Dus, voor een goede ijzershop in de buurt van Alkmaar bent u bij Postma en Postma op de juiste plek!

Meer lezen +
Postma en Postma
18 van de 118 producten getoond Laad meerHeeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.