Decoupeerzaagbladen

Decoupeerzaagbladen


Ons aanbod decoupeerzaagbladen (paneelzaagbladen) van de Duitse Fabrikant KWB is ruim. Wij verkopen decoupeerzaagbladen met verschillende aansluitingen, zowel een U- als een T-aansluiting. Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken of het decoupeerzaagblad tanden moet hebben die omhoog, omlaag of recht naar voren staan. Dit is afhankelijk van hetgeen u gaat zagen. Hierover kunt u zich altijd laten adviseren in de winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse aansluitingen
  • Verschillende vertandingen
  • Snel
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.