Certificaatsleutels

Certificaatsleutels


Om te voorkomen dat sleutels zomaar worden nagemaakt kan worden gekozen voor gecertificeerde sleutels. Gecertificeerde sleutels worden beschermd tegen kopiëren, zodat alleen de bezitter van het sleutelcertificaat kan namaken. Dat beschermen tegen kopiëren kan op twee manieren: de sleutel is zodanig lastig om te kopiëren en in zo’n kleine oplage geleverd dat er geen blanco sleutels op de markt komen. En de leverancier vraagt altijd om een certificaat of de sleutel is beschermd met het patentrecht waardoor namaken zonder certificaat strafbaar is. Wij kunnen van alle merken voor u gecertificeerde sleutels nabestellen op vertoon van certificaat doordat wij een goede relatie hebben met alle denkbare importeurs en fabrikanten. U kunt de sleutels ook per e-mail bestellen door een foto of scan van het certificaat te e-mailen. Onze eigen gecertificeerde profielen kunnen wij direct voor u in de winkel in Alkmaar maken.

Gecertificeerde sleutel bij laten maken zonder certificaat

Er zijn ook oude gecertificeerde profielen, als het patentrecht vervallen is dan kunnen wij de sleutel vaak direct voor u bijmaken zonder certificaat.

  • Exclusief bij Postma en Postma Alkmaar
  • Leverancier van alle merken
  • Originele kwaliteit
  • Gecertificeerde sleutels tegen de beste prijs
  • Bestellen in onze winkel in Alkmaar of online
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Exclusief bij Postma en Postma
  • Leverancier van alle merken
  • Originele kwaliteit
  • Tegen de beste prijs
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.