Schroeven

Schroeven


Van schroeven is een hele studie te maken. De definitie van een schroef is een pen met schroefdraad met daarop een kop waar een verdieping is aangebracht om dit schroefdraad te kunnen inschroeven. Zo heet een houtschroef natuurlijk een schroef, maar een metrisch boutje met een schroefkop heet ook een schroef. Wij hebben schroeven voor iedere toepassing: voor hout en metaal of voor in een plug in een andere ondergrond. Schroeven zijn er met verschillende aandraaimogelijkheden en in diverse materialen. Wij hebben alles van messing vernikkelde schroeven tot roestvaststalen schroeven in het assortiment. Met een kruiskop, zaagsnede of torxkop; wij hebben voor u de juiste schroef. Wat voor schroefje u ook zoekt; een spaanplaatschroef, een plaatschroef of een messing vernikkelde lenskopschroef, we hebben alle maten op voorraad. Onze schroeven zijn per stuk, per tien stuks, per kleine verpakking of per doos van 200 stuks verkrijgbaar.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Allerhande materialen
  • Verschillende aandraaimogelijkheden
  • Per stuk, doos of kleine verpakking
  • Ook klassieke schroeven voor zichtwerk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.