Ledverlichting

Ledverlichting


Voor universele toepassingen verkopen wij verschillende ledverlichtingsbronnen. Dit zijn lampen die eenvoudig worden opgehangen of in het stopcontact gestoken. Sommige lampen zijn voorzien van batterijen en anderen laden zich aan het zonnelicht. We hebben zowel weerbestendige lampen als verlichting voor binnen. Deze lampen zijn veelal voorzien van een sensor. Sommige lampen gaan automatisch aan wanneer het donker wordt en andere lampen zijn voorzien van een bewegingsmelder.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Makkelijk monteren
  • Voor vele toepassingen
  • Goede kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.