Kitverwijderaar

Kitverwijderaar


Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de Benelux en ver daarbuiten een belangrijke fabrikant. Bison Kitverwijderaar is geschikt om uitgeharde siliconenkit probleemloos te verwijderen. Naast de siliconenkitverwijderaar is er ook siliconenprimer, erg handig voor er nieuwe kit wordt aangebracht. Siliconenkit hecht namelijk niet op siliconenkit, denk er daarom goed om dat de ondergrond goed schoon is en geprimerd is alvorens er nieuwe kit wordt aangebracht.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verwijdert snel en grondig
  • Handige pot
  • Onmisbaar bij nieuwe siliconenkit in bestaande naad
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.