IJzerdraad

IJzerdraad


IJzerdraad kan worden gebruikt voor heel veel verschillende toepassingen, daarom zijn er ook heel veel verschillende soorten; die hebben wij uiteraard allemaal in het assortiment. Er is standaard gegalvaniseerde ijzerdraad, ijzerdaad met een kunststof coating of het kan worden uitgevoerd in roestvaststaal. IJzerdraad wordt geleverd in een handige rol, deze kan vanbinnen af worden afgerold om te voorkomen dat de hele rol in de knoop raakt. Met veel verschillende diameters hebben wij altijd de juiste voor u liggen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Op rol
  • Verschillende diktes
  • Eenvoudig te verwerken
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.