Emaille borden

Emaille borden


Een mooi klassiek bord aan de gevel? Met een naam, een nummer of allebei? Dan wordt het dus emaille. Een emaillen huiscijfer, naambord of een combinatiebord is op de juiste woning een sieraad voor de gevel. Er is een enorme keuze in authentieke borden in verschillende modellen, kleuren en lettertypes. Al onze borden komen vanuit de beste fabrieken met dus lang plezier van uw mooie bord. Ook straatnaamborden en signaalborden kunnen desgewenst in emaille worden geleverd. Denk hierbij aan bordjes met de opdruk ‘toilet’ of bijvoorbeeld ‘keuken’. Zelf ‘verboden toegang’ is in emaille leverbaar.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Klassieke uitstraling
  • Verschillende modellen
  • Een sieraad voor de woning
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.