Staalkabel

Staalkabel


Per meter te verkrijgen en indien gewenst van geperste ogen te voorzien, wij hebben staalkabel in vele uitvoeringen op voorraad te leveren vanaf de rol per meter of indien gewenst op een andere specifieke maat. Staalkabel is er gegalvaniseerd en in rvs en met of zonder kunststof mantel ter voorkoming van beschadiging van hetgeen het langs of omheen gaat. Uiteraard wordt staalkabel als materiaal heel breed ingezet maar wij verkopen onze staalkabel het vaak met aangezette ogen als slotkabel. Deze kabels zijn dan goed te gebruiken om veel spullen tegelijkertijd op slot te zetten zoals bijvoorbeeld een terras.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse diktes
  • Op maat te maken
  • Ook met ogen
  • Met of zonder plastificering
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.