Gegraveerde borden

Gegraveerde borden


Een gegraveerd bord geeft ontzettend veel vrijheid in wat er op het bord moet komen. Logo’s zijn lastig omdat vaak de juiste bestanden ontbreken; bestanden waar de graveermachine iets mee kan. Qua tekst is bijna alles mogelijk, in vrijwel alle kleuren. Kunststof, messing en aluminium bordjes kunnen wij in eigen beheer graveren op iedere gewenste maat tot maximaal tachtig bij zestig centimeter. Via onze leverancier Kramer aan de Zaan bestellen wij alles wat wij zelf niet kunnen maken. Wat voor bord u ook wilt hebben; wij regelen het voor u.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Strak aangezicht
  • Veel mogelijkheden
  • Verschillende kleuren
  • Ook ingelakt
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.