Slangklemmen

Slangklemmen


Een slangklem lijkt eigenlijk wel een beetje op een stalen tyrap. Een slangklem is een rondgebogen stalen of rvs strip met een ribbelrand erin waarmee de klem kan worden aangeschroefd door de schroef die erin zit. Alle slangklemmen zijn bij ons per stuk te koop in rvs of in gegalvaniseerd staal van het merk ABA. Wij hebben meer dan dertig soorten in het assortiment van acht millimeter tot wel dertig centimeter doorsnede.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • ABA-topkwaliteit
  • Enorm veel maten
  • Handig voor verschillende toepassingen
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.