Steenbeitels

Steenbeitels


De steenbeitel is onmisbaar op ieder gereedschapsbord. Voor het weghalen van uitstekende stukken steen of het afwerken van gaten om leidingen te trekken, zijn steenbeitels dan ook ideaal. In onze winkel vindt u steenbeitels in verschillende maten van de Duitse fabrikant Padre, die al sinds 1950 handgereedschap van zeer hoogstaande kwaliteit produceert. De beitels zijn onderdeel van de speciale serie ‘Made in Germany’. Dit maakt dat zij voldoen aan de hoogste ISO veiligheids- en kwaliteitseisen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Verschillende breedtes
  • Gemakkelijk zelf te slijpen
  • Superhandig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.