Houtlijm

Houtlijm


Stoelpoot gebroken? Houten beeldje stuk? Of gewoon zelf meubels of een overkapping in de tuin aan het bouwen? Dan hebt u wel een potje houtlijm nodig. Wij hebben een uitgebreide lijn Bison houtlijmen in het assortiment. Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de Benelux en ver daarbuiten een belangrijke fabrikant. Deze lijm droogt zeer snel en is vochtbestendig. Ook wordt de lijm bij het opdrogen transparant en is deze overschilderbaar. Het is dus een zeer gebruiksvriendelijk product voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De lijm is te verkrijgen in verschillende verpakkingsgroottes en in een normale uitvoering, een waterbestendige uitvoering en in een sneldrogende uitvoering.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Transparant
  • Sterk
  • Grote en kleine verpakkingen
  • Verschillende uitvoeringen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.