Sleutels bijmaken

Sleutels bijmaken


Met de modernste technologie in combinatie met het ouderwetse handwerk kunnen wij voor u vaak een sleutel bijmaken op een bestaand slot. De meest voorkomende slotjes als het gaat om sloten waar de sleutel van kwijt is zijn slotjes van dakkoffers, fietsendragers en trekhaken. Vaak staat er op zo’n slotje een nummer waarmee wij een sleutel kunnen namaken. Als het gaat om contactsloten van een brommer of oldtimer, kastsloten of oude deursloten kunnen wij met de hand een sleutel op het slot bijmaken. Dit is niet mogelijk bij hangsloten en cilindersloten, dan is de aankoop van een nieuw slot voordeliger dan het maken van een sleutel op het slot.

Komt u gerust langs met uw slot of een foto en een nummer ervan en wij doen ons best om een sleutel bij te maken voor uw slot.

Alle type sleutels laten namaken

Bij ons kunt u alle type sleutels laten bijmaken. Denk hierbij aan:

Sleutel bijmaken Alkmaar

In het centrum van Alkmaar met een grote parkeerplaats achter de winkel, is Postma en Postma, de sleutelspecialist voor Alkmaar en omgeving. In veel gevallen kunt u een sleutel laten bijmaken in onze winkel terwijl u wacht. Zelfs via onze website kunt u digitaal 1 of meer sleutels bestellen om te laten bijmaken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Elk type sleutel bijmaken
  • Uniek in de regio Alkmaar
  • Ouderwets goede service
  • Sleutel bijmaken op maat
  • U behoudt uw huidige slot
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.