Tuinzagen

Tuinzagen


Bij zaagwerkzaamheden in de tuin is het erg belangrijk om een speciale tuinzaag te gebruiken. Waar de ‘gewone’ zaag is ontworpen voor reeds gekapt hout, is de tuinzaag erop gericht om levend, en dus natter hout te zagen. Door de grove vertanding wordt het natte hout makkelijker afgevoerd. Dit verminderd de weerstand en bespaart dus veel energie. Wij verkopen verschillende tuinzagen zoals de beugelzaag, de klapzaag en de trekzaag. Deze verschillende soorten tuinzagen zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Welke snoeizaag u nodig zult hebben, is afhankelijk van de mate waarin u uw tuingereedschap gaat gebruiken. Hierover kunnen wij u uiteraard meer advies geven in onze winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor levend hout
  • Speciale vertanding
  • Vast of inklapbaar
  • Met holster
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.