Snoerdimmers

Snoerdimmers


Naast snoerschakelaars bestaan er ook snoerdimmers. Deze dimmers kunnen eenvoudig in het snoer worden geplaatst om zo een lamp te dimmen. De snoerdimmers zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Hierbij moet u denken aan vermogensbereik en kleur. Een ledlamp wordt gedimd met een andere dimmer dan waarmee een halogeen- of gloeilamp gedimd wordt. Het is daarom aan te raden om het vermogen van de te dimmen lamp eerst te controleren als u een snoerdimmer komt halen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Past altijd
  • Eenvoudig te installeren
  • Verschillende uitvoeringen
  • Keuze in model
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.