Draadloze deurbellen

Draadloze deurbellen


Tegenwoordig zijn ze bijna overal te koop: draadloze deurbellen. Wanneer er dan bij iemand aangebeld wordt, gaat soms bij de halve straat de bel af. Goedkope, draadloze deurbellen zenden vaak uit op een beperkt aantal kanalen, binnen de toch al behoorlijk druk bezette kanalen in onze draadloze wereld van vandaag. Wij verkopen bellen die op een andere frequentie werken waardoor u van het bovenstaande probleem geen last heeft. De bellen zijn koppelbaar en ze zijn er met batterijen of om in het stopcontact te steken. Als u kiest voor sierlijk hang- en sluitwerk zijn er zelfs mogelijkheden om een mooie bedrade beldrukker te gebruiken voor een draadloze bel. Kom maar langs, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Storingsvrij
  • Met of zonder batterij
  • Ook dubbele sets
  • Unieke frequentie
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.