Kloppers

Kloppers


De mooiste houtbewerkingsproducten komen al sinds 1858 van Kirschen Werkzeuge uit Remscheid, Duitsland. Wij hebben, als een van de weinigen in Nederland, een enorm assortiment Kirschen Werkzeuge producten bestaande uit meer dan 150 artikelen. Hier vallen ook de houten en bronzen kloppers (ook wel klophamers of houthamers genoemd) onder. De kloppers zijn er in verschillende gewichten, hoe zwaarder de klopper des te zwaarder de klap, net als met golfen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende gewichten
  • Hout en messing
  • Handzaam
  • Professionele kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.