Stelschroeven

Stelschroeven


Een stelschroef is eigenlijk een soort koploos boutje. In plaats van een kop met een aandraaimogelijkheid is er een zeskantige inbusuitsparing aangebracht waarmee de schroef kan worden bediend. Leuk weetje, is het nu inbus of imbus? Het is inbus met een n. Het is namelijk een afkorting die komt van: Innensechskantschraube Bauer und Schaurte. Doordat er dus geen kop op de schroef zit kan deze ergens verdiept in worden aangebracht om iets af te stellen of vast te zetten, bijvoorbeeld een deurkruk. Wij hebben een groot assortiment in verschillende diameters en lengtes op voorraad en uiteraard allemaal per stuk te koop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Per stuk te koop
  • Zonder kop
  • Sterk
  • Verschillende maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.