Voordeurknoppen

Voordeurknoppen


Een mooie voordeurknop is een juweeltje op uw deur. Zoveel verschillende modellen, zoveel verschillende materialen en dan nog alle soorten montagemogelijkheden; er is keuze te over. Voor iedere toepassing en voor iedere stijl kan weer een andere voordeurknop de mooiste zijn. Bij voordeurknoppen zijn twee dingen om een reden heel belangrijk: plaats de knop niet te dicht bij de rand van de deur en kies een niet al te grote knop uit. Dit omdat een voordeur naar binnen draait en een knop die te dicht op het kozijn zit er dus steeds voor zal zorgen dat u uw hand bezeert doordat uw hand tussen de knop en het kozijn klem komt te zitten. Neem even een foto van uw deur mee en wij helpen u graag aan de juiste knop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse maten op voorraad
  • Alle materialen
  • Passend bij de rest van het beslag
  • Blinde of doorgaande montage mogelijk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.