Multitools Victorinox

Multitools Victorinox


De fabrikant Victorinox begon in 1884 met het produceren van leger- of officiersmessen. Sinds die tijd is Victorinox de meest gevestigde naam wanneer het gaat om Zwitserse zakmessen. Het Victorinox mes is betrouwbaar, sterk, comfortabel in gebruik en gaat een leven lang mee. Bij Postma en Postma vindt u een uitgebreid assortiment Victorinox zakmessen variërend van eenvoudig tot zeer uitgebreid uitgeruste zakmessen met vele functionaliteiten, ook wel multitools genoemd. Bij een Victorinox zakmes is over alles nagedacht omdat iedere omgeving of doeleinde andere functionaliteiten vergt van uw mes. Ook zijn deze Zwitserse zakmessen verkrijgbaar in zeer kleine als zowel grote uitvoeringen. Wanneer u vragen heeft over de aanschaf van uw zakmes kunt u altijd langskomen in onze winkel voor een vrijblijvend advies op maat.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwetse kwaliteit
  • Veel verschillende modellen
  • Handig
  • Grootste aanbod van de regio
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.